_ _ _ _ _ _ promina.blog.hr

nedjelja, 09.08.2009.

Podrum band u Hrće 08.08.2009

Kako sam i najavio prije nekoliko dana….sinoć je u Oklaju…u Hrće-pred kafićem „Kula“… „Podrum band“ uz pomoć svojih prijatelja organizirao jedan mali kulturni događaj.

„Podrum junior band“ u sastavu Šimun i Anton Cota, Ivan Sarić, Marija i Iva Dizdar, izvedbama pjesama Azre, Filma i Prljavog kazališta, dali su nam do znanja da i mladi Prominci mogu sastaviti jedan novi bend….i to ne bilo kakav bend…nego bend koji se s guštom sluša!

Nakon naših juniora koje je okupio i uvježbao Dražan Dizdar, slijedila je „Podrum band-fotoretrospektiva“. Pomoću fotografija, otputovali smo na prve koncerte benda u „Čitaoni“, na „Roškom slapu“ pred motelom koji se tamo nekad nalazio….pa malo do Kavane Drniš…

Poslije fotografija, slijedio je nastup Podrum banda, zatim smo odsvirali dvije pjesme sa Katarinom Radas…onda je slijedio duet Sanja Mlinar i Krešimir Petrović…
Pa nam je u goste došao i Filip Dizdar, brat od za sada poznatije Natali Dizdar….
Našem pozivu se odazvao i prijatelj Ante Skelin, te nam je i on u vokalnoj pratnji Ive Čupića zapjevao nekoliko svojih pjesama….

Nešto iza ponoć, na video zidu, mogle su se pogledati „Stare slike Promine“….

Nakon svega…Hrćo nas je počastio pršutom, sirom, janjetinom….a naš bubnjar Toni Cota, za ovu priliku ispekao je jednog jarića….

To bi bio kratak pregled sinoćnih događaja u Oklaju.

Po meni, bilo je to jedno odlično druženje, i nadam se da su svi bili zadovoljni kao i mi u bendu…




Na kraju samo jedna napomena nevezana za ovaj događaj:
Komentiranje je opet zabranjeno anonimnim korisnicima, iz razloga kao i više puta do sada, tako da mi se više ne da niti objašnjavati ovu moju odluku.



Nadopuna posta 10.08.2009.
"Zahvala Podrum banda";


Ovim putem se želimo zahvaliti svima koji su nazočili našem zajedničkom druženju održanom 8.8.2009. u Oklaju. Vašim dolaskom ste nam učinili veliku čast i zadovoljstvo te ste nam dali poticaj da se i dalje družimo kroz naše svirke.
Stoga, iako se ni ovi utisci nisu još slegli, već razmišljamo da i sljedeće godine osmislimo i priredimo još bolji i raznovrsniji glazbeni i dokumentarni program. Idaja i volje nam neće nedostajati.
Posebno nam je drago što je među publikom bilo svih dobnih uzrasta, od Antine (Ante Skelin) kćerke stare svega nekoliko mjeseci do ljudi zrelih godina, koji su gotovo svi (uz možda poneki izuzetak) sa zanimanjem pratili naše izvedbe rock i blues standarda (Hendrixa, Claptona, Pink Floyda, ZZ topa...) te stojički izdržali naš poprilično dug koncert (22 pjesme,) iako je većini, glazba koju mi sviramo, poprilično nepoznata.
Isto tako nam je neizmjerno drago što ste sa zanimanjem i radošću prihvatili naše "klince" koji su prvi put javno nastupali i pokazali da Prominski rock ima prespektivu.
Posebnu zahvalnost želimo iskazati Sanji Mlinar što je svojim prekrasanim glasom obogatila ovaj događaj.
Našu zahvalnost zaslužuje i mali Pave (Sanjin dvogodišnji sin)i njegov tata Dado koji su iskazali visoku razinu razumjevanja za mamin nastup i time zaslužili jednu dječju gitaru i mikrofon koje ćemo im sutra u znak zahvalnosti svečano uručiti.
Velika hvala i Filipu Dizdaru na izvrsnoj interpretaciji odabranih pjesama kao i njegovim roditeljima (Bori i Snježani) što su "potegli" čak iz Sukošana kako bi bili s nama.
Hvala i Kati Radas s kojom već duže vrijeme odlično surađujemo, kao i Anti Skelinu što je svoje autorske pjesme uz voklanu potporu Ive Čupića podjelio s nama.

Posebnu zahvalnost iskazujemo Hrći (Hrvoju Bandalu) koji se pokazao kao izvrstan domaćin i odličan organizator.
Isto tako zahvaljujemo se Paji (Damiru Čvelji) i ostaloj ekipi koja je uz veliki entuzijazam, želju i volju pripremila izvrsnu binu za ovaj događaj te osoblju Caffe bara "KULA".

P.S. Čuli smo više puta pitanje "Tko je financirao ova događaj ?"
Odgovor je jednostavan i tu nema nikakvih tajni.
Sve što ste čuli i vidjeli tu večer "financirao" je Podrum band i gosti te Caffe bar "KULA".
Podrum band - jedno jare (Toni Cota), razglas, rasvjeta, nastup, prezentacije "Podrum band-fotoretrospektiva" i "Stare slike promine";
Gosti - poklonili svoj nastup;
Caffe bar "KULA" - sva ostala spiza i bina.





Oznake: Podrum band, Život u Promini

- 17:22 - Komentiraj post (3) - Link posta

<< Arhiva >>






Promina blog
  • LL

Opis bloga

  • Promina blog postoji od 19.03.2005. godine, nešto više od deset godina.
    Teme su vezane uz život u Promini.....ali, tu su i druge razne teme koje su mi se u određenim trenutcima učinile zanimljivim...
    S. Sarić

    «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»


    Pomoću sljedećih linkova, saznajte nešto više o Promini.

    Gdje je Promina?

    Galerija promina.blog.hr


    Fotografije generacija iz škole:
    Stare slike Promine






    Video snimke:


































    Projekti čiju realizaciju očekujemo:









    «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»


Općina Promina









  • «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»


.....

  • ......
    .......



    «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»


    Statistika posjeta promina.blog.hr -u kroz godine








    «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»





    «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»



    E-mail-Urednik promina.blog.hr-a:
    promina.blog.hr@gmail.com


    Zadnji postovi

...


.........................................................................Promina blog - promina.blog.hr© 2005.-2023. sva prava pridržana Urednik promina.blog.hr-a: Sanimir Sarić