_ _ _ _ _ _ promina.blog.hr

petak, 27.05.2011.

Kraj igre, ili tek poluvremena?


Priča koja je tema ovog posta nije vezana za sport, već za politiku, i to lokalnu....Tako da sve koje ne zanima politika upozoravam da ne nastavljaju čitati ovaj post, jer neće uopće biti nešto zanimljiv.

Prije nešto više od dvije godine, pred lokalne izbore, po prvi puta, u Promini se počela sastavljati-dogovarati- formirati (ili kako već to nazvati) nezavisna lista za izbore, točnije Nezavisna lista Krste Radasa.

Osnovna ideja listebila je „Zajedno za Prominu“. Znači, bez obzira na političko opredjeljenje ostalih u budućem Općinskom vijeću, pokušavati postići ono što je najviše u interesu Promine.

Ako Vas više zanima Program NL Krste Radasa, posjetite link:

http://promina.blog.hr/2009/05/1626230905/predstavljanje-kandidacijskih-lista-za-lokalne-izbore-2009-u-promini-ii-dio.html

Ono što u Programu NL Krste Radasa ne možete pročitati, upravo je vezano za naslov ovog posta- „Kraj igre, ili tek poluvremena?

O čemu se radi, o kakvoj igri, kojem poluvrmenu?

Dogovor NL je bio da bez obzira tko sa liste uđe u Općinsko vijeće, i to što mandat vijećnika traje četiri (4) godine...izabrani kandidat stavlja mandat na raspolaganje ostalim članovima liste nakon dvje (2) godine mandata –prvog poluvremena „igre“.

Točno 12.06.2009 godine, održana je . „1.konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Promina“, što znači da „Prvo poluvrijeme“ završava 12.06.2011. godine.

Od nove godine (pa sve do prije desetak dana zadnji put), upozoravao sam nositelja liste Krstu Radasa da se moramo sastati (cijela nezavisna lista) i popričati na tu temu.

Nažalost, vrijeme ide, i još se nismo sastali.

Ovim putem, dajem do znanja ostalim članovima NL da ja svoje obećanje nisam zaboravio, i da je moj mandat vijećnika u Općinskom vijeću Općine Promina u njihovim rukama.

Biti predstavnik liste ili bilo koje stranke u Općinskom vjeću, čast je i posebno povjerenje, koje mora biti obostrano.

Ukoliko to nije tako, vrijeme je da mene u OV zamjeni netko drugi sa Nezavisne liste Krste Radasa, i kao što obično kažem „ bili ka i bili“- nema ljutnje bez obzira na dogovor o nastavku „igre“.

....o nastavku priče....saznat ćete u jednom od sljedećih postova, najdalje 12.06.2011 godine.


- 17:54 - Komentiraj post (0) - Link posta

<< Arhiva >>






Promina blog
  • LL

Opis bloga

  • Promina blog postoji od 19.03.2005. godine, nešto više od deset godina.
    Teme su vezane uz život u Promini.....ali, tu su i druge razne teme koje su mi se u određenim trenutcima učinile zanimljivim...
    S. Sarić

    «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»


    Pomoću sljedećih linkova, saznajte nešto više o Promini.

    Gdje je Promina?

    Galerija promina.blog.hr


    Fotografije generacija iz škole:
    Stare slike Promine






    Video snimke:


































    Projekti čiju realizaciju očekujemo:









    «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»


Općina Promina









  • «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»


.....

  • ......
    .......



    «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»


    Statistika posjeta promina.blog.hr -u kroz godine








    «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»





    «««««««««««»»»»»»»»»»»»»»



    E-mail-Urednik promina.blog.hr-a:
    promina.blog.hr@gmail.com


    Zadnji postovi

...


.........................................................................Promina blog - promina.blog.hr© 2005.-2023. sva prava pridržana Urednik promina.blog.hr-a: Sanimir Sarić